lördag 18 december 2010

Konstkvarteret |


(Click!)Konstkvarteret kan sedan en tid tillbaka ett antal fotografier från Pretto film betittas. Nu även med korta texter till varje foto. Kanske kan det vara av intresse för några av er som läser denna blogg. Till Konstkvarteret!

Där kan man även köpa fotografier av mig. Hutlösa priser, dock! Jag rekommenderar därför ett köp av den helt nya Portfolio Bo G. Svensson Pretto film i stället. Excellent tryck på 200 grams papper i generöst format (31 x 31 cm), 96 sidor omslutna av hårda pärmar klädda med svart linne. Dyrt? Till priset av 2-3 separata fotografier får ni inte mindre än ett hundratal fotografier i varierande format. Maila mig för mer information om pris och beställning. Upplagan är starkt begränsad.

Provbläddra i den lågupplösta webbversionen av portfolion här! Texterna är tyvärr svårlästa på skärmen och går inte att påverka genom skärmupplösning eller inzoomning. Den analoga boken är givetvis ett under av tydlighet! Känslan av webbversionen går inte att jämföra med format och tryckkvalitet som finns i den tryckta boken.

Några röster om bilderna:

Imponerande! Vilket jobb! Häftiga minimalistiska bilder och
tilltalande layout.

Bilderna har både hög kvalitet och är mycket
estetiska.

Ursnyggt! Otroligt fina bilder.

Inga kommentarer: